Kuruçeşme´ye 27 bin m² parke

Alt yapı sorunu olmayan yollar parke ile kaplanacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ilçe ve beldelerdeki cadde ve sokaklar için üst yapı düzenleme ihalelerine çıkmaya devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ilçe ve beldelerdeki cadde ve sokaklar için üst yapı düzenleme ihalelerine çıkmaya devam ediyor. Büyükşehir´de son olarak Kuruçeşme´nin ihalesi vardı.

İKİ FİRMA KATILDI
Fen İşleri Daire Başkanlığının SEKA´daki toplantı salonunda Yapı Kontrol Şube Müdürü Suat Atak başkanlığında yapılan ihaleye, iki firma katıldı. KE-ŞE İnşaatın teklifi evrak eksikliği nedeniyle açılmazken, EK-SA İnşaat adlı firmanın teklifi 657 bin 412 YTL oldu.

HANGİ CADDELERDE?
Alt yapısı tamamlanan Cumhuriyet ve Gençlik Caddesi ile Değirmen Sokağı kapsayan çalışmalar için yaklaşık 27 bin metrekare parke kullanılacak, 4 bin metre andezit taşından tretuvar yapılacak. Bölgede çalışmalar yer tesliminden sonraki 8 ay içinde çalışmaları tamamlayacak.