Kuruçeşme´ye 27 bin m² parke

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ilçe ve beldelerdeki cadde ve sokaklar için üst yapı düzenleme ihalelerine çıkmaya devam ediyor. Büyükşehir´de son olarak Kuruçeşme´nin ihalesi vardı.

İKİ FİRMA KATILDI
Fen İşleri Daire Başkanlığının SEKA´daki toplantı salonunda Yapı Kontrol Şube Müdürü Suat Atak başkanlığında yapılan ihaleye, iki firma katıldı. KE-ŞE İnşaatın teklifi evrak eksikliği nedeniyle açılmazken, EK-SA İnşaat adlı firmanın teklifi 657 bin 412 YTL oldu.

HANGİ CADDELERDE?
Alt yapısı tamamlanan Cumhuriyet ve Gençlik Caddesi ile Değirmen Sokağı kapsayan çalışmalar için yaklaşık 27 bin metrekare parke kullanılacak, 4 bin metre andezit taşından tretuvar yapılacak. Bölgede çalışmalar yer tesliminden sonraki 8 ay içinde çalışmaları tamamlayacak.