Kuruçeşme´de bozuk ve çamurlu yollara veda

Büyükşehir, Kuruçeşme`deki üst yapı çalışmalarının sonuna geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kuruçeşme beldesinde yürüttüğü üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıyor. Ekipler beldenin adeta çehresini değiştirecek olan üst yapı çalışması için Temmuz ayından bu yana hız kesmeden çalışıyor. Üst yapının bitmesiyle Kuruçeşme´de bozuk ve çamurlu yol çilesi tarih olacak.

ÇAMURLU YOL KALMAYACAK
Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, önceki gün Büyükşehir Belediyesi´nin beldede yürüttüğü üst yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Kahraman´a denetlemeleri sırasında Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman tarafından bilgi aktarıldı. Kuruçeşme´de alt ve üst yapı sorunlarının ekonomik nedenlerden dolayı yıllardır çözülemediğini söyleyen Başkan Kahraman, “Artık Kuruçeşme halkı hak ettiği hizmetleri bir bir alıyor. Önümüzdeki kış beldemizde çamurlu yol kalmayacak” dedi.

FİRMALARA YAKIN TAKİP
Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ise il genelinde devam eden üst yapı çalışmalarının bitmesiyle Kocaeli´nin çehresinin değişeceğini kaydetti. Çalışmaları yürüten firmaları sürekli yakın takiplerinde tuttuklarını ifade eden Akman, “Çalışmaların zamanında ve kaliteli bir şekilde bitirilmesi bizim için çok önemli. Bu nedenle bir yandan çalışmaları denetlerken bir yandan da firma yetkililerini de gördüğümüz eksiklikler konusunda uyarıyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!