Kurtuluş günü coşkulu olacak

28 Haziran´da gerçekleştirilecek kutlamalarla ilgili STK´larla yapılan değerlendirme toplantıları sürüyor

İzmit`in düşman işgalinden kurtuluşunun 85.yıl dönümü bu yıl daha coşkulu kutlanacak. Hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, etkinliklerin içeriklerini sivil toplum kuruluşları ile birlikte planlıyor. 28 Haziran`da gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili toplantılara, önceki akşam Antikkapı Restaurant`ta devam edildi.

35 DERNEK KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`in idaresinde düzenlenen toplantıya, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Kültür Şube Müdürü Nebi Güdük ile birlikte ilimizde faaliyet gösteren 35 hemşeri derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“KENT KÜLTÜRÜ OLUŞMALI”
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Vekili İlyas Şeker, bu yılki etkinliklerin çok daha kapsamlı ve coşkulu olacağını söyledi. Şeker, “Bu yıl 28 haziran etkinliklerini ‘Kocaeli`nin kurtuluşu` başlığı altında gerçekleştireceğiz. Kentimizdeki hemşeri derneklerimiz çalışmalarımıza bizzat katılarak destek veriyor. Hepsine teşekkür ediyoruz. Kent kültürünün oluşmasında bu birlikteliğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnsanın yaşadığı yerin kültürünü ön plana çıkarması, onu geliştirmek için çalışması gerekli. Bu toplantı işte bu düşüncenin bir ürünüdür” dedi.

ALT KOMİSYON KURULACAK
Ardından dernek yöneticileri gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerle ilgili olarak görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Toplantı sonrasında 24 dernekten oluşan bir alt komisyon kurulması kararlaştırıldı. Sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar, önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!