Kuran okuma şampiyonuna altın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Şampiyonu olan İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Ahmet Yıldıran`ı makamında kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu, liseli genci altın ile ödüllendirdi.

HAFIZLARI GERİDE BIRAKTI
Alanya´da yapılan Kuran okuma yarışmasına katılan Ahmet Yıldırhan, 9 ayrı bölgeden gelen hafızlarla yarışmaya girdi. Hafız olmamasına rağmen yarışmayı kazanarak Türkiye şampiyonu olan genç imam hatipli, okul müdürü Muhterem Aktaş, öğretmen Recep Çalışkan ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Şube Müdürü Nebi Güdük ile birlikte Başkan Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti.

BAŞKAN´DAN ALTIN
Hafız olmamasına rağmen birinci gelen genç öğrenciyi kutlayan Başkan Karaosmanoılu, Ahmet Yıldırhpan´ı altın ile ödüllendirdi. Liseli Ahmet Yıldırhan, Kuran okumayı dışarda öğrendiğini belirterek, böyle bir başarı kazandığı için mutlu olduğunu dile getirdi.