Kültür merkezi tamam, sıra açılışta

Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka`nın en büyük ihtiyacını karşıladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelerde kültür merkezi eksikliğini gidermek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Kültür Merkezi binasını tamamlandı. Belde görkemli bir binaya kavuşurken, bütün eksiklikleri giderilen kültür merkezi açılış tarihini beklemeye başladı.

BORUMDAN MODERN SALONA
Büyükşehir Belediyesi, Körfez, Gölcük, Karamürsel, Kandıra, Bahçecik, Çayırova, Karşıyaka ve Acısu´da temellerini attığı kültür merkezlerini bir bir ortaya çıkarmaya başladı. Karşıyaka beldesinde daha önce belediye binasının giriş katında genişçe bir odada hizmet veren kültür merkezi, artık beldede görkemli bir bina olarak yükseldi. Bölge halkının her türlü kültürel aktivite ile düğün ve sünnet cemiyetlerini gerçekleştirebilecekleri kültür merkezi, bu açıdan sosyal bir yaranın da sarılması anlamını taşıyor.

BÜYÜK İHTİYAÇTI
Karşıyaka Belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan kültür merkezi zemin üstü bir kattan oluşuyor. Zemin katında iş yerleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin kuruluşları olan İSU ve İZGAZ´ın büroları bulunuyor. Birinci katta ise çok amaçlı salon bulunuyor. Yıllardır özlemini çektikleri kültür merkezine kavuşan Karşıyaka halkı, yapılan hizmetten oldukça memnun. Binanın hizmete açılması ile birlikte bölgede sosyal bir canlılık yaşanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!