Kullar köprüsü inşaatı tam gaz

İnşaatı denetleyen Başkan Karaosmanoğlu çalışmalardan memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kullar Merkez Köprüsü`nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar gören mevcut tek şeritli köprü, bir iki ay sonra 4 şeritli bir köprü olarak hizmete girecek.

BAŞKAN BİLGİ ALDI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapımı devam eden köprüde incelemelerde bulundu. Yetkili firmadan inşaatın seyri hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, köprüden daha önce tek aracın bile zor geçebildiğini, inşaatın tamamlanmasının ardından Kullar-Arslanbey ve Köseköy istikametinin büyük bir rahatlama yaşayacağını söyledi.

TOPLAM 4 ŞERİTLİ
38 beton kazık üzerinde yükselen, genişliği 12, uzunluğu ise 28.5 metre olan köprüde, ikişer şerit araç yolu ve birer metrelik yaya yolu bulunacak. Çalışmalar tamamlandığında, hem bölgedeki trafik akışı rahatlayacak, hem de köprüden geçiş daha güvenli bir hale gelecek.