Kros`ta erkekler üçüncü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, İstanbul`da düzenlenen atletizm müsabakalarına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Kros Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği 35. Atletizm Yarışması`nda büyük erkeklerde üçüncülük elde etti.

6 SPORCU KATILDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği müsabakalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin Kros Takımı birinci olurken, Ayazağa 2`inci, eski milli atletlerden Barbaros Fıral`ın çalıştırdığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atletizm Kros Takımı 3. oldu. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kros takımını yarışmada Ali Özer, İsmail Köse İbiş, Ersun Naci Narlıoğlu, Atilla Çay ve Mert Akıştan temsil etti.

YENİ YETENEKLER BEKLİYORUZ
Büyükşehir Belediyesi Atletizm Kros Takımı Antrenörü Barbaros Fıral, Kocaeli`nde bulunan okulların beden eğitimi öğretmenlerine seslenerek atletizm dalında yetenekli öğrencilerin kulübe yönlendirmelerini istedi.

VALİLİK KOŞUNDAN BİRİNCİLİK GELDİ
Öte yandan İstanbul Valiliğinin geçen hafta sonu düzenlediği 33. Valilik Koşusu`nda Büyükşehir Belediyesi Spor Atletlerinden Merve Demir Yıldız Kızlar kategorisinde birinci olurken, aynı yarışmada Belediyespor atletleri takım halinde üçüncülük elde etti.