Köylerimiz cazibe merkezi olacak

Başkan Karaosmanoğlu Gölcüklü köy muhtarlarıyla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük köy muhtarlarıyla bir araya geldiği Gölcük Kongre Merkezi`nde önemli mesajlar verdi. Muhtarlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Birkaç yıl içinde yapacağımız çalışmalarla köylerimizi cazibe haline getireceğiz” dedi.

“ELBİRLİĞİ İLE”
Gölcüklü köy muhtarlarının, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş`le gerçekleştirdikleri sohbet toplantısına katılan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, yıllardır ihmal edilen köylere hizmet edebilmek için 2005 yılında acil eylem planı hazırladıklarını söyledi. Çok kısa zaman içinde bozuk yolların tamirini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Karaosmanoğlu, “Köylerin diğer acil ihtiyaçlarını öncelik sırasını belirleyerek planlı bir şekilde gidereceğiz. Köylerimizi elbirliği ile daha da yaşanabilir hale getireceğiz” ifadesini kullandı.

“YARIM KALAN İŞLER DE BİTECEK”
Köylülerimizin emrinde olduğunu belirten Karaosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Susuz hiçbir köy kalmayacağı gibi yarım kalan tüm işleri de tamamlayacağız. Gelişi güzel, plansız hiçbir yapıya müsaade etmeyeceğiz. Köylerimize yönelik İmar Yönetmeliği`ni hazırlıyoruz. Köylülerimiz bu yönetmelikle asla mağdur olmayacak.”

“BİRKAÇ YIL İÇİNDE”
Başkan Karaosmanoğlu vatandaşların her şeyi muhtardan ve belediyeden beklememeleri gerektiğini de söyledi. “Aksaklık olduğu zaman hizmeti seven Mehmet Ellibeş ile diyalog halinde olun” açıklamasını yapan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki bir kaç yıl içinde yapacağımız çalışmalarla köylerimiz cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının ardından muhtarları dinledi. Köy muhtarları ise daha çok kendi bölgelerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında başkana bilgi verdi, çeşitli taleplerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!