Köylere de çöp konteyneri

Büyükşehir Belediyesi, 246 köye 1200 konteyner yerleştirecek

Büyükşehir sınırlarının genişlemesinden sonra il genelinde hizmet vermeye başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “tüm köylere çocuk oyun grubu” çalışmasından sonra, köylere yine önemli bir hizmet götürecek. İlimizdeki tüm köylere Büyükşehir tarafından çöp konteyneri konulacak.

6 FİRMA KATILDI
Köylerin ve köylülerin temizliği açısından son derece önemli olan konteynırlar için, bugün  Büyükşehir Belediyesi`nde ihale açıldı. Encümen salonunda yapılan ihaleye toplam 6 firma katılırken, Teksin Konteyner ve Galvaniz firması 212 bin 400 YTL ile en düşük, Uygun Konteyner de 292 bin 20 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu.

HER KÖYE EN AZ 2 ADET
Muhammen bedeli 201 bin 125 YTL olarak belirlenen ihale kapsamında, ilimizdeki tüm köylere 60 gün içinde bin 200 adet konteynır konulacak. Bir köy için asgari konteynır sayısı 2 olarak belirlenirken, nüfusu fazla köylerde bu sayı artırılacak. Konteynerler galvanizden imal edilecek.

FİRMALAR                                     TEKLİFLERİ
Teksin Konteyner ve Galvaniz     212 bin 400 YTL