Köyler kentten farksız olacak

Başkanı Karaosmanoğlu, Kozluca Köyü`nde vatandaşlarla fidan dikti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa´ya bağlı Kozluca Köyü´nde düzenlenen fidan dikme törenine katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, köylere hizmette büyük mesafe aldıklarını, 3-5 yıl içinde köylerin kentlerden farksız olacağını söyledi.

FİDAN DİKTİ
Bekirpaşa Belediyesi tarafından Kozluca Köyü´nde düzenlenen fidan dikme törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile birlikte, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İzmit Ziraat Odası Başkanı Şinasi Turoğlu, Muhtarlar Odası Başkanı Cemal Şişman, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile bazı muhtarlar katıldı. Başkan Karaosmanoğlu´da kendi elleri ile törende fidan dikti.

KÖYLERİMİZ KALKINIYOR
Törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız köyüne hizmeti görünce, katkıda bulunmak için çaba gösterip, sevincini belli ediyor. Köylerimiz yaptığımız hizmetlerle kentlerdeki mahallelerden güzel olacak. Çünkü yeşil alanı bol olacak. Köylerimizin şehirden farkı kalmayacak. Köylerde yaptığımız çalışmalarda muhtarlarımız, sizlerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını yapılan çalışmalardaki aksaklıkları bizlere aktaracaklar.  Bizlerde ona göre yapılan çalışmaları kontrol edeceğiz” dedi.

HER KÖYLÜYE 5 FİDAN
Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun kendilerinden köylere çok zaman ayırmalarını istediğini belirtti. Geçen yıl başlattıkları fidan dikme kampanyası ile 18 köye, incir, dut, erik, fıstık çamı ve gül diktiklerini söyleyen Köktürk, “Fidan dağıtma kampanyamız 37 köy tamamlanana kadar devam edecek” şeklinde konuştu. Köy Muhtarı Yusuf Karaaslan´da, yapılan hizmetlere teşekkür etti. Daha sonra köylülere fidanları dağıtıldı ve fidanlar hep birlikte dikildi. Köylüler, kadınların hazırladığı yiyeceklerle törene katılanlara ziyafet çekti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!