Köye Hizmet´te bozulmayan gelenek

Tatil boyunca çalışan personel ilk iş gününe bayramlaşarak başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, 9 gün süren bayram tatili boyunca özellikle Kartepe yolunda gerçekleştirdiği çalışmalarla taktir toplayan Köye Hizmet Daire Başkanlığı personeli ancak dün sabah bayramlaşabildi. Bayram süresine görev başında olan Köye Hizmet Daire Başkanlığı tatil sonrası ilk iş gününe bayramlaşarak girerken, kendi içinde sürdürdüğü geleneği de bozmamış oldu.

SABAHIN İLK IŞIKLARINDA
Köye Hizmet Daire Başkanlığı İşçi Lokalinde sabahın ilk ışıklarında yapılan bayramlaşma törenine Köye Hizmet Daire Başkan vekili Hüseyin Karakullukçu,  Yol Şube Müdürü Gürdal Battal, İnşaat İskan Şube Müdürü Nevzat Kaçmaz, Makine İkmal Şube Müdürü Ali Akın, Belediye İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Muharrem Subaşı ve personel katıldı.

GÖREV AŞKINIZI KUTLUYORUM
Kurban Bayramının huzur ve mutluluk içinde geride  bırakıldığını belirterek sözlerine başlayan Köye Hizmet Daire Başkan vekili Hüseyin Karakullukçu “Bayram süresince karla mücadele konusunda yaptığımız çalışmalar sizlerin görev aşkınızı ortaya koymuştur. Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.