Köye Hizmet, Sakarya sınırına dayandı

Sınırda bulunan köylerin yollarına asfalt döküldü

Yaz ayları boyunca 2 bin kilometreyi aşkın köy yollarında asfalt yama çalışması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ilimizin en yüksek yerleşim bölgelerindeki yollar için kolları sıvadı.

TOPLAM 11 KM
Büyükşehir Belediyesi, Sakarya il sınırından başlayarak Hanlar, Sultaniye, Pazarçayırı`na kadar olan 7 kilometrelik kısımda birinci kat asfalt döküm çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri ayrıca Kestanedüzü`ne kadar olan 4 kilometrelik kısımda ise alt yapı ve sıkıştırma çalışmalarına da start verdi. Büyükşehir Belediyesi böylece 11 kilometrelik bir alanın yol ıslah çalışmasını yapmış oldu.

YOL SEVİNCİ
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin söz konusu çalışması köylüler tarafından da büyük bir sevinçle karşılanıyor. Yollarının yıllardır bakımsızlıktan kaderine terk edildiğini kaydeden köylüler, yapılan çalışmalarla çamur ve tozdan kurtulduklarını ifade etti.