Köy yollarına Büyükşehir ilgisi

İhsaniye-Hamidiye yolu da asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Ekiplerin çalışma yaptıkları yerlerden biri de İhsaniye-Hamidiye yolu. Daha önce yol genişletme çalışmalarının tamamlandığı bölgede şimdilerde asfaltlanıyor.

GENİŞLETİLDİ, ASFALTLANDI
Uzunluğu 3 kilometreyi bulan İhsaniye-Hamidiye yolunda daha önce heyelan tehlikesine karşı istinat duvarları inşa edilmiş, yolun genişliği 7 metreye çıkarılmış, ardından da stabilize çalışmaları yapılmıştı. Fen İşleri Daire Başkanlığı´na bağlı ekipler söz konusu güzergaha son olarak asfalt dökmeye başladı. Önemli bir kısmı tamamlanan çalışma ile söz konusu güzergahta araç trafiği hayli rahatladı.

SIRADAKİ ÇALIŞMA
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, bu çalışmanın ardından Şevketiye, İcadiye, Mesuriye ve Ayvazpınar köy yollarında asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Bu arada köy yoluna yapılan hizmetten dolayı Gölcük Hamidiye Köyü Muhtarı Necati Değer yetkililere teşekkür etti. Köy yolunun yıllardır bakımsız ve kaderine terk edildiğini ifade eden Muhtar Değer, bundan böyle bu yola güven ve rahatlığın geldiğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!