Köy yolları açılıyor

Merkeze bağlı 2, Kandıra´ya bağlı 3 köy yolu açma çalışmaları sürüyor.

Sibirya soğuklarına karşı etkin bir mücadele gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için bugün de çalışmalarına aralıksız devam etti.  Geçen hafta Pazartesi günü başlayan kar yağışının ardından Kocaeli genelindeki 109 köy yolu kapanmıştı.

5 KÖY KALDI
Bu sürenin ardından kapanan köylere ulaşmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği etkin çalışmayla 109 köyden 104`üne ulaştı. Büyükşehir Belediyesi dün de geriye kalan 5 köy için çalışmalarını sürdürdü. Merkeze bağlı Nebihocalar ve Gökçeören Köyü ile Kandıra`ya bağlı Nasuhlar, Hüdaverdiler ve Üğümce köy yollarındaki açma çalışmalarına devam edildiğini bildiren Köye Hizmet Daire Başkanlığı yetkilileri söz konusu 5 köye de en kısa sürede ulaşılacağını ifade etti.

İLÇELERDE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR
Öte yandan Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, Derince, Gebze, Gölcük, Karamürsel, Körfez ilçelerinde ise açılan köy yollarını genişletme çalışmalarını sürdürüyor.