Köy hatları kiralandı

Büyükşehir Belediyesi Kandıra ve İzmit`e bağlı üç köyün toplu taşım hattını 10 yıllığına kiraya verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin toplu taşım hatları ile ilgili ihaleleri sürüyor. Büyükşehir Belediyesi önceki gün de Kandıra ve İzmit köylerine ait üç hattı 10 yıllık bir süre için kiraya çıkardı.  Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan ihalede Kırkarmut Köyü-İzmit-Kandıra, Örnek Köy-Arslanbey-İzmit ve Çağırgan Köyü-İzmit hatları bin 500 YTL´lik muhammen bedelle kiraya çıkarıldı.

ŞENTÜRK VE EFE KİRACI OLDU
İlk hatta tek teklif Sami Şentürk adlı vatandaştan geldi. Şentürk bin 550 YTL ile hattın 10 yıllık kiracısı oldu.

İkinci hat olan Örnek Köy-Arslanbey-İzmit hattına ise teklif yapılmadı.

Üçüncü hatta ise Hayrettin Efe ve 111 nolu kooperatif adına da Muaffak Yıldırım teklif verdi. Kapalı zarf usulü yapılan ihalede 111 nolu kooperatif bin 155 YTL verirken Hayrettin Efe bin 600 YTL ile en yüksek teklifi sundu. Hat bin 600 YTL´ye Hayrettin Efe´ye kiralandı.