Köseköy çamursuz günlere yaklaşıyor

Alt yapısı biten caddelerde üst yapıya geçen Büyükşehir, şimdi de Köseköy caddelerine el attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin ilçe ve beldelerde başlattığı üst yapı atağı sürüyor. Büyükşehir şimdi de Köseköy´de alt yapısı tamamlanan 4 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı. Alt yapısı biten Ankara, Hamit Turan, İstasyon ve Hüsnü Efe Caddeleri ile bunlara bağlı olan sokaklardaki asfalt çalışmasının bitmesiyle çamurlu günler geride kalacak.

VATANDAŞ SAHİPLENİYOR
Bu arada yapılan üst yapı çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Vatandaşlar çalışmalar sırasında gördükleri eksik detayları yetkililere bildirerek gerekli önlemlerin alınmasını sağlıyor.

ÇAMURSUZ SOKAĞIN KEYFİ
Alt yapı çalışmaları sırasında sıkıntı çektiklerini söyleyen Köseköylüler , “Üst yapının da bitirilmesiyle sorunlarımız geride kalacak. Çamursuz sokakta yaşamanın keyfine biz de sonunda varacağız” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ise alt yapısı tamamlanan tüm belde ve köy yollarındaki çalışmaların tüm hızıyla devam edileceğini kaydetti.