Körfez´in sorunları bitiyor

Başkan Karaosmanoğlu, ilçede yapılan yatırımları inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Karaosmanoğlu, Körfez insanını sahil ile buluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.

ÖNCE KAHVALTI
Sabahın erken saatlerinde Körfez ilçesine giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Kahvesi´nde verilen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şendoğan ile Aytekin Öner, Körfez Belediyesi müdürleri katıldı.

KÖRFEZ´İN YÜZÜ GÜLECEK
 Kahvaltı sonrası Yeni Yalı Mahallesi´nde esnafı ziyaret eden Karaosmanoğlu, dertlerini dinledi. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Karaosmanoğlu, “Deniz kenarında yaşıyoruz ama denize hasret kalıyoruz. Bunu gidermek için Tütünçiftlik ve Yarımca sahillerinde sahil düzenleme çalışmaları başlattık. İtfaiye binası, kültür merkezi, İzgaz ve İSU yatırımları hep sizin için. Körfez´in yüzü gülecek. Buna inanın” dedi.

YOĞUN ZİYARET
Daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçeyi karış karış gezen Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Çok Programlı Lise, Körfez Belediyesi asfalt plantin şantiyesi, asfalt yol çalışmaları, İlimtepe Mahallesi ile toplu konut alanı, Yavuz Sultan Selim ve Esentepe mahallelerinde yapılan parklar, Ağadere Islah çalışmaları, Körfez Belediyesi Günışığı Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Pehlivan ve Körfez Belediyesi Tütünçiflik Bölge Müdürlüğü´nü ziyaret etti.

BALIKÇILARA MÜJDE
Günün önemli bir bölümünü Körfez ilçesinde Büyükşehir tarafından yapılan Tütünçiftlik ve Yarımca Sahil Düzenlemesi çalışmalarına ayıran Başkan Karaosmanoğlu, işin tamamlanması için şirket yetkililerini uyardı. Tütünçiflik Amatör Balıkçılar Derneği´ni de ziyaret eden Karaosmanoğlu, burada Başkanı Fahrettin Yılmaz ve balıkçılarla sohbet etti. Karaosmanoğlu sahil düzenlemesi ile balıkçıların da güzel bir tesise kavuşacağının müjdesini verdi. Körfez Devlet Hastanesi´ni ziyaret eden Başkan Karaosmaoğlu Başhekim Op. Dr. Oğuzhan Değirmencioğlu ile birlikte hastaları ziyaret etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!