Körfezi süper ligde görmek istiyoruz

Sezon açılışına katılan Başkan Karaosmanoğlu, taraftara ve futbolculara önemli mesajlar verdi

Kocaelispor, 2006-2007 sezonuna İsmetpaşa Stadyumunda yapılan görkemli açılış töreniyle merhaba dedi. Açılışta taraftarları selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şehrin şampiyonluğa inandığını ifade etti.

KONSER VE VEFA
Yeni sezonda Turkcell Süper Lige çıkmayı hedefleyen Kocaelispor, İsmetpaşa Stadı´nda görkemli bir açılış töreni gerçekleştirdi. Çeşitli etkinliklerle renkli bir şekilde başlayan açılış töreni, ünlü sanatçı Davut Güloğlu´nun verdiği konser ile devam etti. Konser sonrasında futbolcular tek tek tanıtıldı. Futbolcuların tanıtım töreninin ardından, Kocaelispor´un 1966 yılındaki ilk kadrosunda yer alan futbolculara Kocaelispor Başkanı Mustafa Ekşi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından onur plaketi verildi. Yıllardır böylesine onare edilmeyen eski futbolcular, yönetimin bu vefalı davranışı karşısında bir hayli duygulu anlar yaşadı.

KOCAELİSPOR 3 – İSTANBULSPOR 0
Yeşil Siyahlılar açılış maçında İsmetpaşa Stadı´nda 2. Lig A Kategorisi ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaştı. İlk kez taraftarının karşısına çıkan Kocaelispor, maçın başından sonuna kadar üstün oynayarak, karşılaşmayı  Umut, Dobra ve Burhan´ın golleriyle 3-0 kazandı. Maçın ilk yarısını 17. dakikada Umut´un ceza alanı dışından attığı şık golle 1-0 önde kapatan Körfez ekibi, Kaan Dobra´nın 48. dakikada 25 metreden attığı sert şutla durumu 2-0 yaptı. Maçın son golü ise 58. dakikada Burhan´dan geldi.

EKŞİ´DEN BİRLİK MESAJI
Kocaelispor Başkanı Mustafa Ekşi, açılışta yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. “Gün birlik ve bütünlük günüdür” diyen Ekşi, tüm kent halkını Kocaelispor çevresinde birlik ve beraberliğe çağırdı. Başkan Ekşi, şunları söyledi: “Geçmişinde büyük başarıları bulunan Kocaelispor´umuz ile yeniden yola çıkıyoruz. Ama aynı azim ve hırsla bu yoldayız. Herkesin gönlü bizim başarımız için atıyor. Gün birlik ve bütünlük, başarı günüdür. Hak ettiğimiz yerde değiliz. Halkımızla birlikte el ele yolu çıktık. Ben bir başkan olarak görev yapıyorum, ama iyi biliyorum ki sizin emanetinizi aldım. Her türlü imkanla engelleri bir bir aşacağız. Başarıya ulaşmamamız için bir sebep yok. Sizin sevginiz olmasa hiçbir başarı yakalanamaz.”

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”
Açılışın son konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Başarı bekliyoruz. Futbolcular bu işe gönüllerini koymalılar” değerlendirmesini yaptı. Karaosmanoğlu kent halkının başarı beklediğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kocaelispor bir bayrak, bir amblemdir. Bu bayrağı daha yukarılara götürmek için çabalıyoruz. Spor adına kurum olarak çok önemli hizmetlere imza attık. Bir çok amatör sporumuza ve sporcumuza destek verdik. Ama tabii ki profesyonel olarak Kocaelispor bir semboldür. Kocaelispor´u arzu ettiğimiz yerde görmek istiyoruz. Elimizi taşın altına koyduk ve gönlümüzü verdik. Hep birlikte omuz omuza gönül verme zamanı gelmiştir. Bütün kent başarıya inanıyor. Başarı bekliyoruz. Futbolcularımızın gönülleriyle bütün yüreklerini sahaya koyacaklarına inanıyoruz. Hepimizin arzusu, sezon sonunda Kocaelispor´u Süper Lig´de görmek.”

Bizi;
sosyal medyada takip edin!