Körfez´e Büyükşehir imzası

Büyükşehir, D-100´de refüj çalışmalarını devam ettiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye`nin en önemli geçiş yolları arasında bulunan ve Anadolu`yu Avrupa`ya bağlayan D-100 karayolunda bir süredir başlattığı çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, şimdi D-100 Karayolu`nun Körfez güzergahını da yakın markajına aldı.

100 ÇAM FİDESİ DİKİLDİ
Körfez`deki çalışmalarında öncelikle boş alanları düzenleyerek işe başlayan ekipler, daha sonra vakit kaybetmeden yeşillendirme etabına geçiyor ve uzun ömürlü olan çam fidelerini söz konusu boş alanlara dikiyor. Ekipler bu çerçevede alana şu ana kadar 100 çam fidesini dikti.

ŞİMŞİR AĞACINDAN
Öte yandan temizlediği ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdiği alanlara Türk Bayrağı gibi vatandaşın büyük beğenisini toplayan motifler bırakan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Körfez çalışmasında da motif geleneğini sürdürdü. Ekipler, Körfez`de özelliği fazla büyümeyen şimşir ağacından “Büyükşehir Belediyesi” yazdı.
Çalışmanın kısa bir süre sonra tamamlanacağını belirten ekipler, yapılacak son rötuşların ardından bu bölgenin de D-100`ün Yahya Kaptan girişindeki gibi vatandaşın büyük beğenisini toplayacağını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!