Körfez`de iskeleler faaliyete geçiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez`in iskele sorununu ortadan kaldırıyor.

17 Ağustos depremiyle büyük hasar gören, bazı bölgelerde ise hiç bulunmayan iskelelerin yapım çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Vapur seferlerinin sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi için de büyük önem arz eden iskeleler, yıl başında bir bir faaliyete geçmeye başlayacak.

KARAMÜRSEL TAMAM GİBİ
İlk önce hizmete Karamürsel iskelesi girecek. Halen bekleme salonunun ışıklandırması ile korkuluklarının yapım çalışmaları süren iskeleye, kısa süre içinde yakıt ve hatları da çekilmiş olacak. İskele ocak ayında tam anlamıyla vatandaşlara hizmet vermiş olacak.

İZMİT, GÖLCÜK EŞ ZAMANLI
Gölcük ve İzmit`teki bekleme salonunda ise çalışmalar eş zamanlı olarak yürütülüyor. Çatıları konulan salonların kaba inşaatı neredeyse bitmek üzere.

ÇALIŞMA BAŞLAYACAK YERLER
Halıdere`deki iskelenin de önemli bir kısmı tamamlandı. Kazık çakma işlemi biten iskelenin bekleme salonunun inşaatına bir iki hafta içinde start verilecek. Değirmendere`deki bekleme salonunun yapımına da aynı tarihte başlanacak. Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla yapılan Ulaşlı iskelesi ise çevreye ayrı bir güzellik kattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!