Körfez ilçenin caddeleri yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez ilçede alt yapısı biten 5 caddenin üst yapı çalışmalarına başladı. İlçenin Orhan Karabulut, Mehmet Akif Ersoy, Mevlana, Hamit Kaplan ve Tuğrul caddelerindeki alt yapı çalışması bitti. Ekipler bu caddelerdeki üst yapı çalışmalarına 2 bin 250 metre uzunluğundaki Hamit Kaplan caddesi ile start verdi. Caddenin bordür ve yaya kaldırımları yapıldı. Caddeye kısa sürede sonra asfalt dökülecek ve ay sonunda trafiğe açılması sağlanacak. Bütün bu çalışmaların bitmesiyle cadde alt ve üst yapısı 50 yıl sorun çıkarmayacak modern bir bulvar görüntüsüne kavuşacak.

AĞADERE´DE ÇALIŞMA SÜRÜYOR
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri Hamit Kaplan caddesinin ardından Körfez İlçedeki diğer 4 cadde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Ekipler bu arada Körfez´in Fethiye Caddesi olarak bilinen Ağadere Caddesi´ndeki üst yapı çalışmasının da sürdüğünü hatırlattı.