Konya Fuarında Kocaeli farkı

Konya`da düzenlenen fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin projeleri büyük beğeni topladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Belediye İhtiyaçları Fuarı´na, İZGAZ, İZAYDAŞ ve İSU´nun çalışmalarının yanı sıra, sosyal projeleri ile katıldı. Diğer standlar arasında farkını ortaya koyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projeleri, fuarı gezenlerin ilgi odağı oldu.

NİHAT ERGÜN DE KATILDI
Konya´da düzenlenen fuar, bütün yerel yönetimlerin ilgi odağı haline geldi. Fuarın açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte belediyelerin projelerini inceledi. Büyükşehir Belediyesinin projelerini büyük bir dikkatle inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin projelerini çok beğendiğini söyledi. Akyürek, kendisine verilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Faaliyet Raporunu da inceledi. Nihat Ergün ise, gerektiği taktirde Kocaeli ile Konya arasında köprü oluşturulup, aynı projelerin Konya´da da hayata geçirilmesini sağlayabileceklerini ifade etti.

BAYAN BAŞKAN DA ZİYARET ETTİ
Vatandaşların yanı sıra, Türkiye´nin çeşitli bölgelerinden 100´den fazla belediye başkanı fuarı gezdi. Hatay´ın Küçükdalyan Belediyesinin Suriye asıllı bayan Belediye Başkanı Sacide Lina Maruf, fuarı gezerken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin projelerini yakında inceleyip, bilgi aldı. Özellikle insan amaçlı sosyal projeleri büyük bir titizlikle inceleyen Sacide Lina Maruf, bol bol soru sorarak, projelerin nasıl uygulandığı hakkında notlar aldı. Maruf, kendi beldesinde sosyal projeleri hayata geçirmeye çalıştığını, bunun için Kocaeli´ni örnek almayı düşündüğünü söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!