Konservatuar`a kesin kayıtlar başladı.

Geçtiğimiz hafta sonunda giriş sınavlarını kazanan adaylar, dünden itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi onservatuarı`na kesin kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta sonunda giriş sınavlarını kazanan adaylar, dünden itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı`na kesin kayıtlarını yaptırmaya başladı. 2004-2005 öğretim yılında konservatuara girmeye hak kazanan 50 öğrenci, 22 Eylül tarihine kadar kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

YENİ DÖNEM 4 EKİM`DE BAŞLIYOR
Piano, keman, flüt, klasik gitar, bas gitar ve ses eğitimi dalında öğrenim görecek olan adaylar başvurularını, konservatuvarın fuar içindeki müdürlüğüne yapacak. Mesai saatleri içinde alınacak kayıt işlemlerinde öğrenciler, ilgili formları doldurup arkasını muhtarlıklarına onaylattıktan sonra 4 adet resim ile beraber yetkililere teslim edecek. Konservatuarda yeni öğretim dönemi 4 Ekim`de başlıyor.