Konservatuar öğrencilerinden muhteşem final

Yıl sonu öğrenci konserleri sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı`nın 6 Haziran`da start alan geleneksel yıl sonu etkinlikleri önceki akşam yapılan öğrenci- öğretmen konseriyle tamamlandı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde düzenlenen konsere Büyükşehir Meclis Üyesi Hicran Uzun ve Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu`nun yanı sıra çok sayıda müzik sever katıldı.

ŞAN VE KEMAN
İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde konservatuar klasik gitar öğretmenleri tarafından izleyenlere John Johnson, Vivaldi, E. Granados gibi ustaların eserleri seslendirildi. Bu gösterinin ardından sahne alan şan öğrencileri Müge Güloğlu, Melike Görentaş, Gözte Alibek, Akif Kısmet ve Arzu Bayram birbirinden güzel eserleri izleyenler için seslendirdi. Piyano öğrencisi Ece Esen Umut`un eşliğinde sahne alan, keman öğrencileri Eser Göksu Tanyer, Türkü Ekim Şenyer ve Dila Demiral da seslendirdikleri eserlerle geceye ayrı bir renk kattı.

GİTAR VE PİYANO
Konser verilen kısa molanın ardından klasik gitar öğrencileri Erim Saka, Güray Çiğerdelen, Zeynep Tok, Erdem Uzun, Orçun Savaş, Şena Kılınç, Özge Kılınç ve Haşim Çelebi`nin resitaliyle devam etti. Kocaelililer tarafından büyük bir ilgiyle izlenen konser piyano öğrencileri Emel Kestek, Başak Usta, Bucu Günday, Emre Şişçi, Deniz Yıldız, Aslıhan Ekli, Deniz Arslan, Özgenur Baştuğ, Selin Türegün, Burcu Yaşin, Ece Bozkurt, Gizem Topçu, Gürkan Tarçın, Emre Tarçın ve Uğurcan Kurt`un, J. Brahms, Çaykovski, Muammer Sun ve Chopin gibi klasik ustaların eserlerini yorumlamalarıyla sona erdi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Tüm klasik eserleri büyük bir başarıyla yorumlayan konservatuar öğrencileri gecenin sonunda Kocaeli seyircisi tarafından dakikalarca ayakta alkışlanırken, Büyükşehir Meclis üyesi Hicran Uzun ve Eğitim Kültür Daire Başkanı Karaçorlu öğrencileri eğiten hocalarına birer çiçekle teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!