Konserler oynattı, aşıklar atıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 28 Haziran İzmit`in Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında fuar içinde düzenlediği üç konser büyük ilgi gördü.

Kendini konserlerin ritmine kaptıran kimi vatandaşlar sahne önüne geçip doyasıya oyun oynadı.

UNUTULMAZ DAKİKALAR
İlk etkinlik Kültür Bakanlığı`nın katkılarıyla Güneş Sahnesi`nde gerçekleştirildi. İstanbul Modern Folk Müziği Topluluğu sanatçıları Sezai Kocabıyık, Eylem Pelit, Asım Erken, Jülide Karan, Berç Yeremyan ve Deniz Selman, birbirinden güzel eserler seslendirerek izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ezgilerle coşan izleyiciler zaman zaman yerlerinden kalkarak eğlenceye katıldı.


Aynı yerde daha sonra Gençlik Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu sahne aldı. Yöresel oyunları mükemmel bir şekilde sahneleyen topluluk, izleyicilerden tam not aldı.

AŞIKLAR VE ERZURUM BAR EKİBİ
Küçük Sahne`de ise Aşıklar ve Erzurum Bar Ekibi sevenleriyle buluştu. Aşık Kul Nuri, Mustafa Aydın, Ahmet Poyrazoğlu, Taner Öztürkoğlu, Erol Şahiner, Cengiz Yarani ve Necdet Kuyumcu isimli aşıkların karşılıklı atışmaları büyük bir keyifle izlenirken, Erzurum Bar ekibinin gösterileri de büyük alkış topladı. Aşıkların etkinlikte anlattıkları yöresel anılar da hayli ilgi çekti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!