Komşu ile dostluk pekişiyor

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Karaosmanoğlu`nu ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, amacının iki kent arasındaki dostluk bağlarını pekiştirmek olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya´ya her zaman destek verdiklerini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

DOST İKİ ŞEHİR
Ziyaretine gelen Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran´ı ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, komşu kentlerle diyaloğu geliştirmek gerektiğini söyledi. Özellikle Sakarya ile çok yakın komşu olduğumuzu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İki komşu kent her konuda birbirine destek olmalıdır. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak komşu kentimize her konuda destek olmaya hazırız” dedi.

BAĞLARIMIZ ÇOK GÜÇLÜ
Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise “ Kocaeli´nde kendime Sakarya da gibi hissediyorum. Çünkü başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere birçok dostum bu kentte yaşıyor. Sakarya´nın Kocaeli ile bağları çok güçlü bizimde amacımız bu dostluğu daha fazla geliştirmek” dedi. Ziyarette Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Kaya ve Protokol Müdürü Abdurrahman Yıldız´da hazır bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!