“Kocaelispor´u yalnız bırakmayız”

“Desteğimiz sürecek” diyen Başkan Karaosmanoğlu, kalıcı başarılar için tüm kentin takıma sahip çıkmasını istedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya seyahati dönüşü yaptığı açıklamalarla

“Desteğimiz sürecek” diyen Başkan Karaosmanoğlu, kalıcı başarılar için tüm kentin takıma sahip çıkmasını istedi.



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya seyahati dönüşü yaptığı açıklamalarla Kocaelispor camiasını rahatlattı. Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, İTO Başkanı Hüseyin Zeytinci ve Kocaelispor eski Yönetim Kurulu üyesi Sinan Saral ile bir açılışta karşılaşan Karaosmanoğlu, Kocaelispor´a desteğinin devam edeceğini, ancak tüm kentin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.



“BİR TEK SAHAYA ÇIKMADIM”
Kocaelispor camiası son günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun Kocaelispor ile ilgili görüşlerini merak ediyordu. İspanya dönüşü cumartesi günü İzmitli tanınmış iş adamı Bülent Tunçel tarafından faaliyete geçirilen Flavius Estetik ve Güzellik Merkezleri´nin açılışına katılan Başkan Karaosmanoğlu, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, İTO Başkanı Hüseyin Zeytinci ve Kocaelispor eski Yönetim Kurulu üyesi Sinan Saral ile 27 Mayıs´ta yapılacak Kocaelispor kongresini değerlendirdi. Bülent Tunçel´in “Başkanım Kocaelispor´a destek olalım” sözlerine, “Daha ne yapayım? Bir tek sahaya çıkıp oynamadığım kaldı” yanıtını veren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelispor´a yalnız kendisinin değil, tüm kent halkının destek vermesi gerektiğini vurguladı.



“TÜM KENT SAHİP ÇIKMALI”
Göreve geldikleri günden itibaren Kocaelispor´a sürekli destek vergilediklerinin altını çizen Karaosmanoğlu, “Kocaelispor´un her zaman destekçisi olduk. Yine destek oluruz. Ancak kulübün iyi idare edilmesi gerekiyor. Bu kulüpte eskiden bir sürü yanlışlar yapılmış. Bir maç bile oynamayan adamlar 1 trilyona yakın para talep etmiş. Yapılan bu yanlışlıklar nedeniyle Kocaelispor bugünkü duruma gelmiş. Geçmişte yapılan hatalar artık yapılmamalı. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üzerime düşeni yapıyorum. Ancak tüm kent bu olaya sahip çıkmalı. Kocaelispor belediyenin bir şubesi değil, kentin ortak değeri olursa istikrara kavuşur, elde edilecek başarılar kalıcı olur. Sadece birkaç kişiyle bu yükü taşımak mümkün değil” şeklinde görüş belirtti.

 ZEYTİNCİ VE SARAL´DAN İSTEĞİ
Hüseyin Zeytinci ile Sinan Saral´dan, Kocaelispor yönetimiyle ilgili iyi bir çalışma yapmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, kentin önde gelen isimlerinden oluşacak yönetim kurulunun başarılı olunacağına inandığını söyledi. Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir oluşumun arkasında yer alırız. Tüm kent halkından desteği alacak bir yönetime gerekli yerlerde gerekli desteği veririz. Yeter ki kent halkı el ele verip, bu davaya inansın. Esnaflar, sanayiciler, herkes güçleri yettiğince maddi destek sağlasın. Başarıyı ve başarısızlığı hep birlikte paylaşsın. O zaman birlik ve bütünlük sağlanır ve başarı kendiliğinden gelir” yorumlarında bulundu.



DİNÇ: AĞABEYLİK EDERİZ
Kocaelispor´un geleceği ile ilgili olarak Başkan Karaosmanoğlu´nun yaptığı değerlendirmelerin ardından söz alan Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın da destek vereceği böyle bir oluşumun Kocaelispor´u layık olduğu yerlere taşıyacağına inanıyorum. Böyle bir yönetim kuruluna bizler de ağabeylik etmekten gurur duyarız” yorumunu yaptı.

SARAL: GÖREVDEN KAÇMAYIZ
Kocaelispor eski yöneticilerinden Sinan Saral ise, Başkan Karaosmanoğlu´nun yerinde saptamalar yaptığına dikkat çekerek, “Kocaelispor kritik bir süreçten geçiyor. Bu dönemde yerinde atım atmak gerekiyor. Yapılacak iyi bir yönetim kurulu ile bu işin üstesinden gelineceğine inanıyorum. Sayın başkanımıza bizlere güvenip bu yönde destek verdiği için teşekkür ediyorum. Biz de başkanımıza gerçekten güveniyoruz. Bu doğrultuda oluşturulacak yeni yönetim kurulu ile ilgili çalışmalara sayın Hüseyin Zeytinci ile birlikte en kısa zamanda başlayacağız. Biz de bu şehrin çocuğuyuz. Görevden kaçmayız” dedi.

KARAOSMANOĞLU TEKRARLADI
İTO Başkanı Hüseyin Zeytinci´nin açılıştan ayrılmak için izin istediği sırada tekrar söz alan Başkan Karaosmanoğlu, Zeytinci´ye hitaben “Kocaelispor için iyi bir çalışma yapın. Biz sizin yanınızda olacağız” ifadesini kullandı. Başkanın bu konudaki ısrarlı tutumu, odada bulunan herkes tarafından memnunlukla karşılandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!