Kocaelispor alt yapısına müjde

Büyükşehir Belediyesi, tesislerdeki alt yapı sahasını büyütecek, ardından sentetik çimle kaplayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor´un kullandığı Derince Yenikent´teki KEV Tesislerinin alt yapı sahasını yenileyecek. Yeşil siyahlı ekibin yeni teknik heyet ve futbolcularını ziyaretinde sahayı gezen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu sahayı Kocaelispor´a yakışır hale getirin” talimatını verdi.

“KOCAELİSPOR´A YAKIŞSIN”
A takımın antrenman yaptığı sahaların arkasında bulunan alt yapı tesislerini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, sahanın mevcut durumunu beğenmedi. Karaosmanoğlu, konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü, aynı zamanda Kocaelispor Kulübü Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olan Nurettin Arıcan´dan, sahanın Kocaelispor ve alt yapıya yakışır hale getirilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi.

STANDART VE SENTETİK ÇİM
Kocaelispor Kulüp Başkanı Mustafa Ekşi, yöneticiler Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Kemal Yazıcı, İsmail Araç ve Teknik Direktör Ümit Kayıhan ile birlikte tesislerdeki eksiklikler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, sahanın en kısa zamanda standart boyutlara getirilerek sentetik çimle kaplanmasını istedi. Bu talimata oldukça sevinen Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ise sahanın sentetik çimle kaplanması halinde profesyonel takımın da karlı havalarda bu sahadan yararlanabileceğini belirtti.

AMATÖRLERLER DE FAYDALANABİLİR
Sahadan sadece Kocaelispor´un değil, antrenman saatleri dışında ilimizde bulunan amatör kulüplerin de yararlanması gerektiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, sahaya tesislerin dışından girilecek ayrı bir kapı yapılması gerektiğini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte proje çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını belirten Nurettin Arıcan, standart ölçülere getirilmesiyle sahada amatör küme maçlarının da oynanabileceğini vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!