Kocaeli`ni resmettiler

“Yaşadığım Şehir Kocaeli” konulu resim yarışmasına 24 katılımcı iştirak etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Haziran İzmit`in Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Yaşadığım Şehir Kocaeli” konulu resim yarışması tamamlandı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen yarışmaya, Gebze, Derince, İzmit, Gölcük ve Değirmendere`den toplam 24 yarışmacı katıldı.

SONUÇLAR ÇARŞAMBA AÇIKLANACAK
Sanatsever yarışmacılar, 24 Haziran tarihine kadar açık havada Kocaeli`yi resmetmeye çalıştı. Kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gündemde tutmayı ve Kocaeli Resimleri koleksiyonu oluşturulmasını hedefleyen yarışmanın sonuçları, 29 Haziran Çarşamba günü Kocaeli Fuarı içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacak.

5 KİŞİYE RESİM SETİ
Yarışmada dereceye giren 5 isme, bir ressam için gerekli olan tüm malzemelerin içinde bulunduğu resim seti hediye edilecek. Ödül alan eserlerin, telif, satış, sergileme, basılı ve görsel materyallerde kullanma hakkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne ait olacak.