Kocaeli Spor Olimpiyatları düzenlensin

Spor gazetecileri ile Büyükşehir yöneticilerinin buluşmasından ilginç fikirler çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin spordan sorumlu yöneticileri ile, gazetelerin spor yazarları ve yöneticilerini buluşturan toplantıların ikincisi, dün Bahçecik Soğuksu`da yapıldı. Oldukça samimi bir havada geçen toplantıda daha çok Haziran ayı spor etkinliklerinin değerlendirilmesi yapıldı.

EN ÖNEMLİ GÜNDEM
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, kulüp yöneticileri Ercüment Yıldırım ve Süleyman Durak ile Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan`ın hazır bulunduğu toplantının ilk ve en önemli gündem maddesi, 5 Haziran- 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Kültür ve Spor Günleri oldu. 

ORTAK FİKİRLER
Toplantıda söz konusu etkinliğin gün sayısının artırılması, daha geniş kitlelere yayılması, Kocaeli Spor Olimpiyatları veya benzer başlıklar altında düzenlenmesi ve görüntülerinin VCD ortamında ilgili ve yetkili isimlere dağıtılması fikri benimsendi.
Toplantıda ayrıca Ayın Fair Play Ödülü dağıtılması, İzmir`de düzenlenecek Üniversiad 2005`e gözlemci olarak bir yetkilinin gönderilmesi, kentin sportif potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması önerileri de ele alındı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!