Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Taekwon do takımına sertifika

Taekwon do Federasyonunda yer alan Gıp terfi imtihanında başarılı olup bir üst kademeye terfi eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporcularına sertifikaları verildi.

VELİLERİN İLGİSİ

Olimpik Buz tesislerinde düzenlenen bir törenle Taekwon do takımında bir üst kuşağa terfi eden sporculara sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu verdi. Sporcu velilerinin de hazır bulunduğu sertifika töreninde Taekwon do`cular haklı bir gurur yaşadı.

Bir üst kuşağa terfi eden sporcuların listesi şöyle oluştu.

Sarı Kuşak`tan, Sarı Yeşil`e terfi edenler:Fatih Gökaltın, Ahmet Günel

Sarı Yeşil Kuşak`tan, Yeşil`e terfi edenler: Burak Temel, Berat Seçkin, Muhammed Pehlivan, Yusuf Ali Özkar, Afra Bayram, Zehra Temel, Ümit Kınacı, Bilal Temel, Berna Bayram, Gülden Kınacı, Fatma Özkar, Özge Pehlivan, İrem Çolak, Nebahat Turan.

Kırmızı Kuşak`tan, Kırmızı Siyah`a terfi edenler: Talha Bayram, Semiha Özkar.

Beyaz Kuşak`tan, Sarı Yeşil`e terfi edenler: Ceren Çetinkaya, Aykut Avcı, Oğuzhan Kaşıkçı, Nurullah Nazlı, Şafak Dalkılıç, Ümit Avcı, Recep Çakal, Serkan Çetinkaya, Yılmaz Gönen, Selim Topal, Adem Piştofoğlu, Alperen Selçuk, Yusuf Ağar, Çağatay İslam, Salih Tandoğan, Caner Kale, Ali Kenan Gülmez, Sercan Topal, Onur Furuncu, Mesut Dalkılıç, Yaşar Yılmaz, Burak Alagöz, Emel Turan, Mert Özel, Turgut Alagöz, Furkan Alagöz, Yavuz Şenol.