Kocaeli, Başbakan´a hazırlandı

Vali Sözen ve Başkan Karaosmanoğlu tören alanlarındaki hazırlıkları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 19 Kasım Pazar günü hizmete açılacak olan 99 projenin hazırlıkları tamamlandı. Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, tören alanlarında yapılan hazırlıkları denetledi.

SIKI DENETİM
Hayata geçirdiği projelerle Kocaeli´nin çağdaş bir kent olma yolunda büyük mesafe almasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Pazar günü Başbakan Erdoğan´a 99 projenin açılışını yaptıracak. Açılışlar için iki ayrı tören düzenlenecek. Vali Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Başkan Yardımcısı Necdet Eksen, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf, tören alanlarında yapılan hazırlıkları yerinde denetledi.

MÜKEMMEL DÜZEN
İlk olarak SEKA Park alanındaki hazırlıkları denetleyen heyet, Başbakan Erdoğan´ın alana giriş yapacağı ve konuşacağı yere kadar inceledi. Park içinde sürdürülen hazırlıkların bitme aşamasında olduğunu görmek, heyeti rahatlattı. Hem çalışmaları denetleyen hem de tören düzeni için alınan önlemleri yerinde gören heyet, izdiham yaşanmaması için bütün tedbirleri tek tek gözden geçirdi. Daha sonra Derince Tünel´i ne giden Vali Sözer ve Başkan Karaosmanoğlu, burada da yapılan çalışmaları gözden geçirdi. Her iki tören alanında yapılan hazırlıkları ve alınan önlemleri görüşen heyet, Başbakan Erdoğan´ın ağırlanması için oldukça titiz davranıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!