Kocaeli Avrupanın en güzel kenti olacak

İshakçılar Köyü`nde vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu hedeflerini anlattı

Taşköprü Dernekleri tarafından organize edilen 5. Hasat Sonu Festivali´ne katılmak için İshakçılar Köyü´ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sevgi gösterileri ile karşılandı. Köylülerle sohbet edip, hedeflerini anlatan Karaosmanoğlu, yapılan projelerle Kocaeli´nin Avrupa´da en güzel kent haline geleceğini söyledi.

SABAH SPORU
Festivalin son gününe katılmak için sabahın erken saatlerinde köye giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski Milletvekili Ömer Türkçakal, il Genel Meclisi Üyesi İbrahim Yıldız, muhtarlar ve köylülerle birlikte sabah yürüyüşü yaptı. Yürüyüşün ardından yeni açılan Çavuşlu Köy Tarımsal Kalkınma Kooparatifi binasında kahvaltı gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Yıldız, Köy´ün sorunları hakkında Başkan Karaosmanoğlu´na brifing verdi. Yıldız, yol sorununun çözüldüğünü, su sorunun Tahtalı Göleti´nden kullanma suyu temin edilmesi ile çözüleceğini, Büyükşehir Belediyesinden destek beklediklerini söyledi.

BAŞKAN´A TEŞEKKÜR
Kahvaltının ardından söz alan eski Milletvekili Ömer Türkçakal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin çok güzel çalışmalarla güreşlerin yapıldığı alanı baştan aşağı yeniden imar ettiğini belirterek, “ Büyükşehir Belediyesinin İshakçılara yaptığı hizmetlere minnettarız. Huzurunuzda  sayın Başkanımız Karaosmanoğlu´na teşekkür ediyorum” dedi. Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Öznur Gökkaya da şenliklerin her geçen gün geliştiğini ifade ederek Hasat Sonu  Festivali´ne destek veren herkese teşekkür etti.

“KÖYLÜLÜK GURUR VERİYOR”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, köylülerin dertlerini dinledikten sonra hakkında yapılan eleştirileri cevaplayıp, hedeflerini anlattı. Karaosmanoğlu, “Bana hala şehirleşemedin diyorlar. Ben köylüyüm ve köylü olmaktan gurur duyuyorum. Biz olduğumuz gibi görünüyoruz, halkımızdan aldığımız yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Hizmet yaparken kesinlikle siyasi davranmıyoruz. Öncelik sırasına göre her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Karaosmanoğlu, bölgeye 8 trilyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını, ulaşım sorunun çok yakın bir gelecekte hizmete girecek olan Toylar yolu ile birlikte ortadan kalkacağını söyledi.

YATIRIMLAR BEREKETLİ
Bazılarının söylediği gibi belediyeye çok fazla para gelmediğini ifade eden Karaosmanoğlu,13 trilyon liranın borçlara karşılık kesildiğini, buna rağmen yapılanların bereketli olduğunu söyledi. “Kocaeli 5 yıl sonra Avrupa´nın en güzel illerinden biri haline gelecek” diyen Karaosmanoğlu, çok önemli çalışmaların yapıldığını, ancak bunların yeterli olmadığını, insanlarımızın çok daha güzel çalışmalara layık olduğunu, birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi halinde çok daha önemli ve güzel çalışmalara imza atılacağını söyledi.

ER MEYDANI DOLDU
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile çok güzel bir görünüme kavuşan er meydanında yeni tribünler, soyunma odaları ve duşlar sayesinde güzel bir organizasyon yapıldı. Er meydanına hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´na bir plaket verildi. Bu yıl hem güreşçi anlamında hem de izleyici anlamında bir rekora imza atıldı. Binlerce güreş severin izlediği güreşlere 12 boyda 200 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık için ise 16 pehlivan mücadele verdi.

Kıran kırana geçen mücadeleyi, Ankara Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Vedat Ergin kazanarak Başpehlivan oldu. Ağalık seçimini ise bu yılın ağası Ömer Sönmez 26 milyara yeniden aldı

Bizi;
sosyal medyada takip edin!