“Kocaeli Avrupa kentlerini geçecek”

Başkan Karaosmanoğlu, Acısu ve Köseköy`de yaptığı incelemelerde Kocaeli hedefini yineledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki gün Acısu ve Köseköy´de devam eden Büyükşehir yatırımlarını inceledi. Başkan Karaosmanoğlu temasları sırasında Kocaeli hedefini yineledi. Kocaeli´nin her köşesinde Büyükşehir yatırımı ve hizmeti olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hedefimiz, gelecekte tüm Kocaeli´ni Avrupa kentlerini geçecek konuma getirmektir” dedi.

İLK DURAK ACISU
Başkan Karaosmanoğlu turunu Acısu Beldesi´nden başlattı. Belediye Başkanı Abdullah Sungur ile beldeyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, beldede devam eden, su, doğalgaz, alt yapı, yol, kültür merkezi gibi yatırımları inceledi. Başkan ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek Acısu Kültür Merkezi´ni de denetledi.

ACISU´DA İNCELEME
Kartepe yolu güzergahında bulunan Acısu Kültür Merkezi´nin bölge halkının sosyal etkinliklerini rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “Acısu beldesi ile birlikte Suadiye ve Maşukiye bölgesine de hizmet verecek olan sosyal tesis sayesinde, vatandaşlar cemiyetlerini yapmak için artık başka ilçe ve beldelere gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

MEŞELİK PARKINI GEZDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun bir sonraki durağı İstasyon ve Fatih mahalleleri başta olmak üzere Köseköy beldesi oldu. Büyükşehir Belediyesi´nin yaptırdığı meşelik parkını Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Köseköy Belde Başkanı Ali Yılmaz ile gezen Başkan Karaosmanoğlu, burada oluşturulacak mesire alanı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ
Başkan Karaosmanoğlu incelemelerine Fatih Mahallesi ile Arslanbeye bağlı Yeşilkent Mahallesi ile devam etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli´nin sorunlarını bir bir ele alıp çözme gayreti içindeyiz. Kenti ile barışık, hukuku ve genelin çıkarlarını gözeten, sosyal belediyeciliğe önem veren bir yerel yönetim anlayışı ile laf değil hizmet üretiyoruz. Doğru olduğuna inandığımız bu tavırla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!