KO-MEK´ten turnuva organizasyonları

2. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Kursları, kuruluşunun ikinci yılını çeşitli aktivitelerle kutluyor. Bu aktiviteler arasında masa tenisi, futbol e satranç dallarında turnuvalar organize ediliyor.

MASA TENİSİ BAŞLADI
KO-MEK´ in kuruluşunun ikinci yılı kutlamaları kapsamında yer alan  turnuvalarla halkın ve kursiyerlerin bir araya gelip kaynaşması amaçlanıyor. Masa tenisi, futbol ve satranç dallarında organize edilen turnuva heyecanı,  masa  tenisiyle başladı. Derince ilçesinde eğitim alan KO-MEK kursiyerleri arasında yapılan turnuvaya, Kuruçeşme kurs merkezinden Kezban Akgül ve İbrahim Yıldırım, Derince kurs merkezinden Dilek Çoşkun, Ethem Kartal, Barış Gür ve Cihan Şanlı katıldı. Bayan kursiyerlerin karşılaşmasıyla başlayan müsabakada Kuruçeşme kurs merkezinden katılan Kezban Akgül Derince kurs merkezinden Dilek Coşkun´u 2- 0 yenerek finale kaldı.

FİNAL 17 ŞUBAT´TA
Kursiyerlerin ve halkın izlediği müsabaka erkek kursiyerlerle devam etti. Derince kurs merkezinden katılan kursiyer Ethem Kartal oyunuyla büyük beğeni topladı. Kuruçeşme kurs merkezinden katılan İbrahim Yıldırım setlerde 2-1 yenen Kartal bir üst tura çıktı. Barış Gür ve Cihan Şanlı arasında oynanan maçı 2-1 kazanan Barış Gür, yarı finalde Ethem Kartal´ın rakibi oldu. Bu karşılaşmayı 2-1 kazanan Ethem Kartal finale maçı oynamaya hak kazandı. Final karşılaşmaları 17 Şubat´ta Kocaeli Uluslar arası İnterteks Fuarında oynanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!