KO-MEK´ten “hayırlı olsun”..

KO-MEK Gebze bölgesi kurs idarecileri Halk Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Özcan Çapuk`u makamında ziyaret etti

KO-MEK´ten “hayırlı olsun” ziyareti

KO-MEK´in Gebze bölgesi kurs idarecileri kısa bir süre önce Gebze Halk Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Özcan Çapuk´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Gebze kurs idarecisi Emine Can, Dilovası kurs idarecisi Eylem Yıldırımtaş,Yenimahalle kurs idarecisi Yasemin Şendoğan, Çayırova kurs idarecisi Dilek Yerlikaya ile Şekerpınar kurs idarecisi Beyhan Özlem katıldı.

KO-MEK´İN BAŞARISI
Meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapuk, Büyükşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezleri´nin iş birliğiyle açılan KO-MEK kurslarının başarısına değindi. Vatandaşların kurslara büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Özcan Çapuk, “Bu yıl, Halk Eğitim Merkezi olarak 44 grupta kursiyerlere meslek eğitimi veriyoruz. KO-MEK bu noktada 90 grup oluşturarak büyük bir açığı kapattı. Bu faaliyetleri takdirle karşılıyoruz” dedi.

DESTEK VE KATKI SÜRECEK
Vatandaşlara istedikleri her konuda eğitim vermeye hazır olduklarını, bu yönde çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini ifade eden Çapuk, Halk Eğitim Merkezi olarak sanayi kuruluşları ile anlaşıp iş makineleri kullanma kursları açtıklarını belirtti. Çapuk en kısa zamanda ise  emlakçılık  ve kantin işletmeciliği kursları açacaklarının müjdesini verdi.  Çapuk ayrıca KO-MEK ile yürütülen iş birliği ve  eğitim hizmetine katkılarının ve desteklerinin  bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!