KO-MEK´te öğrenmenin mevkisi ve yaşı yok

Bilgisayar kursuna devam eden Muhtar Zeki Şimşek ve Gar Müdürü Hüseyin Doğan örnek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin KO-MEK kursları toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yaşlı, genç, zengin, fakir herkese açık olan KO-MEK kursları söz konusu özelliği nedeniyle eğitime verdiği desteği  sürdürüyor.

MUHTAR VE MÜDÜR

Öğrenmenin yaşı ve mevkisi olmadığına inanan Kocaelililer KO-MEK kurslarından faydalanmak için büyük gayret sarfediyor. Bunun en güzel örneğini ise geçtiğimiz günlerde KO-MEK bilgisayar kursuna katılan Ketenciler Köyü Muhtarı Zeki Şimşek(56) ve İzmit Gar Müdürü Hüseyin Doğan(48) verdi. Kursun en sıkı takipçileri arasında yer alan Muhtar Şişmek ve Gar Müdürü Doğan gösterdikleri performans nedeniyle de öğretmenlerinden tam not aldı.

ZEKİ MUHTAR DERSTE

Ketenciler Köyü Muhtarı Zeki Şimşek yaklaşık bir aydır, KO-MEK tarafından verilen bilgisayar kursuna devam ediyor. Muhtar Şimşek hafta sonu sabah 09-12 saatlerinde, usta öğretici İsrafil Koç tarafından verilen dersleri kaçırmadan takip ediyor.

MESLEKTAŞLARINI DA ÇAĞIRDI

Günümüzde bilgisayar öğrenmenin neredeyse okuma-yazma bilmek kadar önemli olduğunu söyleyen Muhtar Şimşek, “Teknolojiden kendimize soyutlayarak yaşayamayız. Biz de birçok önemli evrak hazırlıyoruz, bu evraklarımızı hazırlarken bilgisayardan yararlanmak işimizi kolaylaştırıyor. Ben tüm meslektaşlarıma bilgisayar öğrenmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

İDARECİLİK HAYATINA KATKI

Kursun diğer “önemli” öğrencisi Gar Müdürü Doğan ise öğrendiklerinin idarecilik hayatına büyük katkı sunduğunu ifade etti. Kursun öğreticileri de iki tecrübeli ismin kendilerine katılımından dolayı mutlu olduklarını ve diğer kursiyerlere örnek olduğunu ifade etti.

Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde devam eden, KO-MEK bilgisayar kursları`nda haftanın 7 günü, bin 302 kursiyer eğitim alıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!