KO-MEK usta öğreticiler arıyor

8 dalda kurs vermek isteyenler, başvurularını 30 Ocak´a kadar yapabilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin KO-MEK adıyla açtığı ücretsiz meslek ve sanat eğitimi kurslarına ilgi beklenenden fazla oldu. Bu yıl 19 merkezde, 89 ayrı branşta açılan kurslara başvuran kişi sayısı 24 bini aşınca usta öğretici açığı oluştu.

SON TARİH 30 OCAK
KO-MEK bu talep nedeniyle bünyesinde tam veya yarım zamanlı öğreticiler istihdam edecek. Bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Arapça, gitar, hat-ebru, okuma-yazma ve diksiyon kursu verebilecek eğiticiler, 30 Ocak 2006 Pazartesi gününe kadar, iki resim ve mezuniyet durumlarını gösteren belgeleri ile birlikte, Belediye İş Hanı B Blok 4. katta bulunan KO-MEK Yönetim Merkezi`ne başvurabilecek. Başvuruların şahsen yapılması isteniyor.

ARANAN ÖZELLİKLER
Bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe: Eta, Logo, Micro programlarını bilen, ilgili bölüm mezunu (Merkez, Karamürsel ve Gebze bölgesi için).

İngilizce: İngilizce öğretmenliği veya İngilizce eğitim veren fakültelerden mezun ya da hazırlık sınıfı okumuş (Merkez ve diğer kurslar için)

Arapça: Arap Dili ve Edebiyatı bölümü veya İlahiyat Fakültesi mezunu (Gebze bölgesi için)

Gitar: İlgili bölüm veya konservatuar mezunu (Merkez, Karamürsel ve Gebze için)

Hat-Ebru: Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu (Merkez ve Gebze için)

Okuma-yazma: Sınıf öğretmenliği mezunu (Merkez kursları için)

Diksiyon: Tiyatro bölümü veya edebiyat fakültelerinde ilgili derslere ait yeterli krediyi almış (Gebze bölgesi için).