Kızılay projelerini görev bilirim

Başkan Karaosmanoğlu´ndan Kızılay Şube yönetimine destek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, Kızılay`la her türlü iş birliğine hazır olduğunu söyledi.

“HARÇLIKLARIMI VERİRDİM”
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk sözü Başkan İbrahim Karaosmanoğlu aldı. Kızılay`ın ülkemiz için önemli bir işlevi olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Yeni yönetimin hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum. Küçüklüğümde harçlıklarımdan verirdim. Kızılay`a eskiden bağış olurdu. Bugün bu güvenirliliğin artması çok güzel. Kızılay`a biz de elimizden gelen desteği vermek isteriz. Sizden herhangi bir proje gelmesi durumunda, bunu görev bilirim” şeklinde konuştu.

“DAHA ÇOK ÜNİTE TOPLAYACAĞIZ”
Yönetimin 1. yılında Başkan Karaosmanoğlu`nu yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade eden Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu ise “Kötü komşu insanı mal sahibi eder” sözünü hatırlatarak, Kızılay`ın Pakistan ve Katerina felaketlerinde önemli sınav verdiğini söyledi. Şişmanoğlu, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatlarıyla kan toplama hizmetlerine ağırlık verdik. Yıllık 3 bin 500 olan toplanan kan ünitesi sayısını 15 bine çıkacağız. Artık hastaneler bizden kan alıyor. Kızılay halktan aldığını halka veren bir kuruluştur” ifadesini kullandı. 

Kızılay Kocaeli Şube yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Şişmanoğlu, Başkan Karaosmanoğlu`na Kızılay rozeti ve tanıtım CD`si takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!