Kırtasiye yardımları okullarda

Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından 20 bin öğrenciye dağıtılacak kırtasiye yardımları okullara ulaştırılmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 bin öğrenciye verilecek olan kırtasiye malzemeleri okullara ulaşmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına büyük önem veriyor. İnterteks´ten alınan yardım malzemeleri listeye göre okullara götürülerek müdürlere teslim ediliyor. Dağıtımın Çarşamba gününe kadar bitirilmesi hedefleniyor.

USTAOĞLU DA KATILDI
Öte yandan İzmit merkezdeki dağıtım işlemine dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Sağlık ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar da katıldı. Ustooğlu ve beraberindekiler İzmit´te bulunan Mimar Sinan, Zafer ve Ziya Gökalp İlköğretim Okullarına giderek yardım paketlerini okul müdürlerine teslim etti.

AKSAKLIĞA İZİN VERMEYİZ
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, yardımların ulaştırılması ve teslimi ile bizzat ilgilendiklerini, herhangi bir aksaklığa fırsat vermeden malzemeleri okul müdürlerine teslim ettiklerini söyledi. Ustaoğlu, “insanlarımıza katkımızın olduğunu, öğrencilerimin bu yardımdan  mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi.

NELER VAR?
Çantası ile birlikte verilen kırtasiye yardımı içinde kalem kutu, üç adet çizgili ve kareli 80 yaprak defte, 20 sayfa resim defteri, 5´er adet kımızı ve kurşun kalem, 2 adet silgi,  1 adet kalemtıraş, 8´li sulu, 6´lı kuru boya ve bir adet cetvel bulunuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!