Kırkpınar Ağası Adem Tüysüz, özel davetiyeyi bizzat takdim etti.

Başkan Karaosmanoğlu`na Kırkpınar daveti.


Kırkpınar Ağası Adem Tüysüz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu “Kırmızı Dipli Mum” ile Kırkpınar güreşlerine davet etti. Tüysüz, bu yıl 644.sü düzenlenecek olan güreşler için Başkan Karaosmanoğlu`nu dün (Çarşamba) makamında ziyaret etti. Tüysüz, kırmızı dipli mumun yanı sıra Başkan Karaosmanoğlu`na Koca Ahmet gibi namın kalmalı, Koca Yusuf gibi korku salmalı, Kurtdereli olup tırpan çalmalı, İsmimi tarihe kazanlar gelsin dizelerinden oluşan bir de yazılı davetiye sundu.

ÖZEL İNSANLARA ÖZEL DAVETİYE

Oldukça sıcak geçen ziyarette konuşan Adem Tüysüz, kırmızı dipli mumun özel bir davetiye yöntemi olduğunu belirterek, Özel insanlar özel davetiyelerle davet edilir. Çağdaş davetiyelerin yanı sıra bu tür davetiyeler de önemlidir diye konuştu.

EDİRNE`YE GİDECEĞİM

Geçen yıl Kırkpınar güreşlerini izleyemediğini ancak bu yılki güreşleri izlemek için Edirneye gideceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu ise, “Bu tarihi geleneğimiz 644 yıldır sürüyor. Türkiye için çok son derece önemli bir etkinlik. Kırkpınar, hiçbir zaman kesintiye uğramadan büyük başarılarla er meydanı olarak görevini yerine getirdi. Büyükşehir Belediyesi pehlivanları geçtiğimiz yıllardaki başarısını umarım bu yıl da çok devam ettirir. Güreşleri zevkle izleyeceğim” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!