Kick Box´çular şehre indi

Dünya Şampiyonası final gecesi için ilimizde bulunan Kick Box takımı sporcuları ilimizin çeşitli bölgelerinde antrenman yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla ilimizde düzenlenecek olan Kick Box Dünya Şampiyonası final karşılaşması için Kartepe Green Park Otel´de kamp yapan milli sporcular, yarın SEKA Park ve İshakçılar Köyünde antrenman yapıp, Kocaeli halkı ile bir araya gelecek. 

SABAH ANTRENMANI SEKA PARK´TA
Son yıllarda uluslar arası spor müsabakalarında önemli organizasyona ev sahipliği yapan ilimiz, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor. Show TV´de canlı olarak yayınlanacak olan A1 Kick Box Dünya Şampiyonası finali 17 Aralık akşamı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası İnterteks Fuarında yapılacak. Kick Box sporunun dünyaca ünlü organizatörleri Tarık Solmaz ve Hamit Akyüz ile birlikte organizasyon akşamı “Türkün İntikamı” adlı organizasyonda ülkemizi temsil edecek olan milli sporcular, Bugün sabah 9:30´da SEKA Park´a gelerek Rüzgar Tepesi´nde antrenman yapacak.

ÖĞLEDEN SONRA İSHAKÇILAR KÖYÜNDE
Kick Box´çular SEKA Park´ta antrenmanını tamamladıktan sonra,  İshakçılar Köyüne geçecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İshakçılar Köyü Güreş Sahası ve Spor Tesisleri alanında İshakçılar halkının davetlisi olacak olan sporculara, köy halkı tarafından yemek ziyafeti verilecek. Ünlü sporcuların yaptığı bu antrenman ve ziyaret görüntülerini, Show TV´nin de çekmesi, program reklamlarında yayınlaması bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!