Kick Box´çular Rüzgar Tepesinde esti

SEKA Park`ta antrenman yapan Kick Box`çular, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı

17 Aralık tarihinde İnterteks Uluslar arası Fuar Merkezinde yapılacak olan A1 Kick Box Dünya Şampiyonası Finali öncesinde “Türkün İntikamı” adlı programda dövüşecek olan Türk sporcular, SEKA Park Rüzgar Tepesinde antrenman yaptı.

BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR EŞOFMANLARIYLA
Kick Box sporunun dünyaca ünlü organizatörü Tarık Solmaz ve Antrenör Hamit Akyüz nezaretinde Rüzgar Tepesinde antrenman yapan sporcular arasında Dünya Şampiyonu Gürkan Özkan ile Şenol Kızıltaş, Yavuz Özden, Azad Annayev, Coşkun Sakar, Çetin Telhan ve Ali Özden yer aldı. 17 Aralık´ta yapılacak olan final gecesinde, şampiyona boyunca elendikleri yabancı sporcularla “Türkün İntikamı” adlı organizasyonda karşılaşacak olan sporcularımız, antrenmana Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor eşofmanlarıyla çıktı.

ANTRENMANA BÜYÜK İLGİ
Büyükşehir Belediyesi´nin katkılarıyla ilimizde yapılacak olan Şampiyonanın Finali, Kocaeli´nde büyük ilgi göreceğe benziyor. Ünlü sporcuların Rüzgar Tepesinde antrenman yapacağını duyan birçok sporsever, antrenman boyunca sporculara büyük ilgi gösterdi.

Antrenman sonrasında hayranlarıyla birlikte topluca resim çektiren sporcular, 17 Aralık´ta yapılacak organizasyona tüm Kocaeli halkını davet etti. Kick Box şampiyonalarını canlı olarak yayınlayan Show TV, antrenman boyunca sporcuları ve SEKA Park´ı çekerek, final gecesinin reklam görüntüleri için arşiv hazırladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!