Kick Box´çular Kent Konut´a hayran kaldı

Pazar günü yapılacak olan Dünya Şampiyonası için ilimizde bulunan Kick Box`çular, finale az bir süre kala şehir merkezini dolaşarak stres atıyor

Kick Box Dünya Şampiyonası´na Kocaeli´nde hazırlanan Türk sporcular, antrenmanlardan boş kalan zamanlarda şehir merkezini geziyor. Kick Box´çular önceki gün de, Büyükşehir Belediyesi´nin 20 bin konut hedefinin merkezi konumunda olan Dolphin Alışveriş Merkezi´ndeki Kent Konut´u ziyaret etti.

EV ALMAK İSTEDİLER
Sporcular Kent Konut Genel Müdürü Mustafa Bayraktar´dan Büyükşehir Belediyesi´nin yürüttüğü konut projeleriyle ilgili bilgi aldı. Konutların yapımında birinci sınıf malzemenin yanı sıra depreme dayanıklı üretim gerçekleştirildiğini öğrenen sporcular bu fırsattan yararlanmak istedi.

ÜZÜLDÜLER
Ancak Kent Konut Genel Müdürü Mustafa Baykartar´dan başvuru tarihinin geçtiğini öğrenen sporcular bir hayli üzüldü. Erenler Cedit Mahallesinde yapılacak olan evlerin manzarasına ve doğa ile iç içe olmasına hayran kalan sporcular, uzun süre projeyi inceledi.