Kick Box´çular destek bekliyor

Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret edip, vatandaşa çağrıda bulundular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile 17 Aralık 2006 Pazar günü ilimizde yapılacak olan A1 Kick Box Dünya Şampiyonası´nın final maçı öncesi, Türk sporcular Başkan Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Daha sonra düzenlenen basın toplantısında, Kocaeli halkına çağrıda bulunan sporcular, destek beklediklerini söyledi.

NAKLEN YAYIN YAPILACAK
Yapılacak olan organizasyonla ilgili olarak Meclis Salonu´nda Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, yöneticiler ve sporcuların katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm, Başkan Danışmanı Erken Ayan, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Büyükşehir Kağıtspor´un Milli Karatecisi Haldun Alagaş, Organizatör Tarık Solak, Antrenör Hamit Akyüz, sporcular Yavuz Özden, Gürkan Özkan, Şenol Kızıltaş ve Azat Annayev katıldı. Şampiyona Show TV tarafından naklen yayınlanacak.

SPORA DESTEK SÜRECEK
Sporcuların ilimizde yaptığı antrenman görüntüleri ile başlayan basın toplantısında konuşan Gülser Ustaoğlu, spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Ustaoğlu, “Branş gözetmeksizin sporun her dalına destek vermeye devam ediyoruz. Kentsel belediyecilik anlayışının yanı sıra bu tür etkinliklerin yapılması, sosyal belediyecilik açısından da son derece önemli bir görevdir. Bu organizasyonda ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızı, fahri elçilerimizi olarak kabul ediyoruz. Bu organizasyonu ilimizin tanıtımı açısından bulunmaz bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

 

TARIK SOLAK İDDAALI
Ustaoğlu´ndan sonra söz alan Organizatör Tarık Solak, final gecesi hakkında bilgi verdi. Cezayir´li Ferit Villaume ve Fransız asıllı Yohn Liton´un 75 kiloda dünya şampiyonluğu için karşılaşacağını belirten Solak, Şampiyonada rakiplerine yenilerek finale kalamayan 6 Türk sporcusunun ringe çıkarak, “Türkün İntikamı” adı altında kıyasıya mücadele vereceğini söyledi. Bu altı sporcunun en az, 3´ünden başarı beklediklerini belirten Solak, bunu başaramadıkları taktirde, Türkiye´de bir daha organizasyon yapmayacaklarını ifade etti. Türk sporculardan Gürkan Özkan, Yavuz Özden, Şenol Kızıltaş, Azat Annayev ve Murat Üstünolaner´in isimini açıklayan Solak, son sporcunun ismini vermeyerek, sürpriz isim olacağını belirtti.

ALTIN KEMERİ KARAOSMANOĞLU TAKACAK
Sporcular toplantıdan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu´nu final maçına davet eden sporcular, altın kemeri kendisinin takması ricasında bulundu. Kick Box sporu hakkında Tarık Solak´tan bilgi alan Karaosmanoğlu, büyük bir aksilik olmazsa final maçına geleceği sözünü verdi. Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kick Box sporu da son zamanlarda son derece popüler olan bir spor dalı. İlimizin böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacağından dolayı mutluyuz. Tüm halkımızı final karşılaşmasını izlemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

BİLETLER 20 YTL
Final müsabakasından önce Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un dünya şampiyonu karatecisi Haldun Alagaş, ünlü bir karateci ile gösteri maçı yapacak. Final karşılaşmasını kazanan sporcuya 100 bin dolar para ödülü ve altın kemer verilecek. Müsabakayı her zaman olduğu gibi yine ünlü spiker Orhan Ayhan anlatacak. Bilet fiyatları 20 YTL olarak belirtilirken, Biletix´ten satış yapılacağı açıklandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!