Kentsel Dönüşüm sürüyor

Projenin ilk bölümü tamamlanma aşamasına geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Kentsel Dönüşüm Projesi`nin ilk ayağını oluşturan Anıtpark`ta ki çalışmaları denetledi. Bitme noktasına gelinen çalışmalar, Kentsel Dönüşüm Projesi`nin ikinci ayağına kısa sürede başlanacağı anlamını taşıyor.

TEPEDEN TIRNAĞA İNCELEDİ
İzmit`in çehresini değiştirecek, rahat bir nefes almasını sağlayacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi`nin ilk ayağında yapılan çalışmalar, bitme noktasına geldi. Yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Vekili İlyas Şeker, en ince ayrıntısına kadar şirket yetkililerinden bilgi aldı. Şeker, çalışmaların hızlandırılmasını isterken, şirket yetkililerinden verdikleri söze sadık kalmalarını istedi. Firma sahibi Hasan Saral ile Proje Müdürü Zafer Subaşı, Şeker`e çalışmalar hakkında bir brifing verdi.

SIRA İKİNCİ ETAPTA
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusu ile Eski Gölcük Köprüsü`nü birbirine bağlayacak Üniversite Bulvarı, günde 17 bin insanın kullandığı Umuttepe hattını büyük ölçüde rahatlatacak. Başkan Vekili Şeker, “Yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projeler, kentimiz insanının yüzünü güldürüp, rahat bir nefes almasını sağlıyor. Bu çalışmalara ara vermeden ikinci etap yapımına başlanması için hazırlıklar sürüyor. İzmit`in yüzü gülecek” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!