“Kentin yüzünü güldürdünüz”

Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltı yapan Başkan Karaosmanoğlu çalışmaları ve çalışanları övdü.

Yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarına iyiden iyiye hız veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile kahvaltıda bir araya geldi. İşçilerle yan yana sabah çayını yudumlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizin çalışmalarınız kentimizin ekranını, vizyonunu değiştirdi. Güzel tepkiler alıyoruz” dedi.

 

ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ
Kocaeli Fuarı içindeki müdürlük binasında düzenlenen kahvaltı programında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan, havaların güneşli olması nedeniyle tempolarını artırdıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu ise uzun zamandır personelle bir araya gelmek istediğini ifade ettikten sonra, yaptıkları çalışmalardan övgüyle söz etti.

“GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ”
Park Bahçeler Müdürlüğü personelinin kentin yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizin çalışmalarınız kentimizin ekranını, vizyonunu değiştirdi. Güzel tepkiler alıyoruz. Amacımız Avrupa kentlerini yakalayıp geçmek. Bunun için 3-5 yıl daha mücadele etmemiz gerekiyor” dedi. Çalışan personelin yanında olduğunu burada da vurgulayan Karaosmanoğlu, “Tüm çalışmaları yerinde inceliyorum, gelinen mesafeyi, alınan sonucu yakından takip ediyorum. Eskiden kavşaklar, refüjler böyle değildi. Şimdi hepsi pırıl pırıl” diye konuştu.

“KÖRFEZİ DE TEMİZLİYORUZ”
Çevre çalışmalarının sadece yeşillendirmeden ibaret olmadığını, İzmit Körfezini temizlemek için de 8 adet arıtma tesisini devreye aldıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, bütün olumsuzlukların çalışarak ortadan kaldırılabileceğini kaydetti. Genel Sekreter Münir Karaloğlu´nun da hazır bulunduğu kahvaltı programının ardından Başkan Karaosmanoğlu, Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!