Kent girişlerine ışıklı trafik panosu

Büyükşehir Belediyesinden trafikle ilgili önemli bir çalışma daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 ve D-130 devlet karayollarının odağında bulunan İzmit kent geçişindeki trafiği sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmek amacıyla önemli bir çalışma gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bundan böyle araç sürücüleri, İzmit´e girişlerinde ışıklı mesaj panolarıyla bilgilendirilecek.

KOCAELİ´NDE BİR İLK
İstanbul ve Ankara´da sıkça kullanılan, yolun kapalı-açık durumu, viraj özellikleri, ağır vasıtaların geçiş saatleri ve benzeri diğer bilgilerin yer aldığı mesaj panoları, artık ilimizde de bulunacak. Trafik levhalarının görünmemesi gibi sorunları ortadan kaldıracak, sürücülerin daha çarpıcı bir şekilde uyarılmasını ve yönlendirilmesini sağlayacak.

3 KAVŞAĞA GİRERKEN
Yerden 6 metre yükseklikte monte edilecek olan, 5 metre uzunluğunda, 2.5 metre genişliğindeki yeni ışıklı bilgilendirme levhaları, Ankara istikametinden şehir merkezine girişte Yahya Kaptan, İstanbul istikametinden şehir merkezine girişte TÜPRAŞ ve Bursa istikametinden şehir merkezine girişte ise Başiskele Kavşağının hemen önlerindeki alana monte edilecek.

İHALESİ YAPILDI
Orijinal adıyla “Ledil Değişken Mesaj Panoları” ihalesi, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının SEKA´daki binasında yapıldı. İhaleye iki firma katılırken, Sistem Ltd. Şti 179 bin 598, Necati Keskin adlı şahıs ise 210 bin YTL´lik teklif verdi. İhaleyi kazanan firma kısa bir süre sonra açıklanacak. Panoların montajı ise 45 gün içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!