Kent Estetiği Kuruluna ...

Amsterdam Belediyesi heyeti Kent Estetik Kurulunun toplantısına katıldı

Kent Estetiği Kuruluna “Amsterdam” ziyareti

Kocaeli´ndeki tarihi eser koruma faaliyetlerini yerinde inceleyerek, izlenimleri ile ilgili seminer programı hazırlayacak olan Amsterdam Belediyesi heyeti ilimizdeki temaslarını sürdürüyor. Konuk heyet bugün de Başkan Vekili İlyas Şeker başkanlığındaki Kent Estetik Kurulu´nun aylık toplantısına katıldı.

HUZURLU KENT, HUZURLU İNSAN
Amsterdam Belediyesi heyetinden Marie-Therese Van Thoor, Emile Grotenbreg, Karel Loeff ve yerel koordinatör Jelle Verheij, Kocaeli´nin kültürel zenginliğinin korunması ve geleceğe aktarılmasında kurulun önemli bir görev yaptığını ifade etti.  Heyet üyeleri, kentte yaşayan insanların huzurunun ancak huzurlu bir kent görüntüsü ile sağlanabileceği de dikkat çekti.

ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ
Heyeti kabulünde konuşan Başkan Vekili İlyas Şeker ise  Amsterdam Belediyesi ile yapılan anlaşmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Şeker “ Bizim Kent Estetiği Kurulundaki amacımız da şehir estetiğinin korunması ve bundan sonraki nesillere düzenli bir şehir aktarabilmektir” dedi.


Başkan Vekili Şeker daha sonra Kent Estetik Kurulu´nun bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili olarak Amsterdam Belediyesi heyetine bilgi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!