Kent daha düzenli olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, numaralanan cadde ve sokaklara tabela asacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önce numaralandırdığı merkez ilçeye bağlı cadde ve sokaklara, numara ve isimler kalıcı hale getirmek için tabela astıracak. Tabela çalışması için yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi.

TABELALAR YENİLENECEK
Kocaeli genelinde adres olayını kolaylaştırmak amacıyla bütün cadde ve sokakları numaralandırma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de numaralanan cadde ve sokaklara tabela döşeyecek. Yapılacak çalışma merkeze bağlı Bekirpaşa, Saraybahçe, Acısu, Akmeşe, Arslanbey, Büyük Derbent , Eşme, Köseköy, Kullar, Kuruçeşme, Maşukiye, Sarımeşe, Uzunçiftlik, Uzuntarla ve Yuvacık Belediyesi sınırlarını kapsıyor. Bu belediye sınırları içinde bulunan bütün cadde, sokak ve köylerin tamamına, tabela asılacak.

6 FİRMA TEKLİF VERDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç başkanlığında yapılan ihaleye 6 firma katıldı. İhalede en yüksek teklifi 778 bin 537 YTL ile Borat Harita Firması verirken, en düşük teklifi ise 399 bin 654 YTL ile Adve Reklam Firması verdi. Komisyon teklifleri inceleme aydı. İhaleyi kazanacak olan firma, işi teslim aldıktan sonra 90 günde tamamlayacak.

İhalede verilen teklifler:

1

Borat Harita Bilişim

778 bin 534 YTL

2

Özgürler Trafik

667 bin 558 YTL

3

Satra Trafik

471 bin 692 YTL

4

Beyaz Yazılım

438 bin 499 YTL

5

Devran Reklam

435 bin 043 YTL

6

Adve Reklam

399 bin 654 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!